FAQS  &  VOORWAARDEN

Hoeveel passagiers kunnen er maximaal mee varen
Er zijn boten beschikbaar vanaf 2 tot 20 personen.
Hoe kan ik boeken
Boeken kan uitsluitend online via deze pagina. Het is mogelijk om via de mail contact op te nemen met Renske, coördinator van het sloepennetwerk | renske.sloepvaren@gmail.com.
Op welke wijze kan ik betalen
Bij online boeken betaalt u vooraf via een bankoverschrijving of een Tikkie. Contante betalingen of het betalen met een creditcard is niet mogelijk. De betaling dient voor aanvang van de vaart te zijn voldaan. Indien het bedrag niet tijdig is ontvangen zal de vaart worden geannuleerd.
Kan het Sloepennetwerk mijn boeking annuleren
Bij slechte weersomstandigheden kan de schipper de boeking annuleren. Hij/zij zal trachten dit zo tijdig mogelijk te doen. De schipper heeft de verantwoordelijkheid over de passagiers en bepaalt wanneer er niet wordt gevaren.
Bij een annulering door het sloepennetwerk wordt het volledige bedrag terugbetaald, of er wordt een nieuwe datum afgesproken. Dit geldt niet door een annulering door de schipper wegens het niet (tijdig) betalen van de vaart.
Kan ik mijn boeking annuleren
Uw boeking kunt u uiterlijk 72 uur voor vertrek annuleren. U ontvangt uw geld terug of u maakt een andere boeking.
Wanneer en waar melden voor vertrek
Kom een kwartier voor de afvaart naar de afgesproken op- en afstap plaats. Indien u te laat arriveert zal de afgesproken vaartijd gehandhaafd blijven.
Mag er eten en/of drinken mee aan boord
De schipper bepaalt de regels aan boord van zijn of haar schip. Overleg met de schipper wat de mogelijkheden zijn. De contactgegevens treft u aan in de bevestiging van de boeking.
Mag de hond mee aan boord
De schipper bepaalt de regels aan boord van zijn of haar schip. Overleg met de schipper wat de mogelijkheden zijn. De contactgegevens treft u aan in de bevestiging van de boeking.
Welke faciliteiten zijn er aan boord
De beschikbare faciliteiten zijn afhankelijk van de boot waarmee u gaat varen. U treft een beschrijving van de boot aan in de bevestiging van uw boeking.
Kunnen minder validen mee varen
De beschikbare faciliteiten zijn afhankelijk van de boot waarmee u gaat varen. Indien er speciale wensen of eisen zijn m.b.t. uw vaartocht, vermeld dit dan bij uw boekingsaanvraag. Wij zullen hiermee rekening houden. U kunt altijd contact opnemen met de coördinator van het Sloepennetwerk | renske.sloepvaren@gmail.com.